The Natural Step Nederland

TREIN

Uitstappen station Eindhoven-Beukenlaan. Over het treinviaduct kunt u naar de Apparatenfabriek lopen (op de plattegrond aangeduid als 5c). De Apparatenfabriek ligt schuin tegenover het Klokgebouw, het is het meest linkse witte gebouw van de drie witte gebouwen. Ons kantoor ligt op de tweede verdieping van het gebouw De Apparatenfabriek. De ingang is te vinden onder de rode loopbrug.

BUS

Buslijn 18/401/402 Hermes. Uitstappen halte Ir. Kalffstraat op Strijp-S. De Apparatenfabriek ligt schuin tegenover het Klokgebouw, het is het meest linkse witte gebouw van de drie witte gebouwen (op de plattegrond aangeduid als 5c). Ons kantoor ligt op de tweede verdieping van het gebouw De Apparatenfabriek. De ingang is te vinden onder de rode loopbrug.

AUTO MET NAVIGATIE

Navigeer naar Klokgebouw of (voer coördinaten in): breedtegraad 51°26’57.39″N – lengtegraad 5°27’23.32″E

AUTO

Vanuit Weert / Maastricht – Neem de afslag richting Eindhoven / Amsterdam – Voeg in op de A2 – Voor het knooppunt Leenderheide kiezen voor de Randweg N2. Vervolgens afslag Stijp – Aan het einde van de afrit linksaf de Noord Brabantlaan op – Rijd de Noord-Brabantlaan af. Voorbij het Evoluon (aan de rechterzijde) bij de rotonde links afslaan de Ring op – Op de Rondweg na het Strijps bultje (viaduct) de eerste afslag Strijp nemen, bij binnenkomst op Strijp S rechtdoor rijden en dan na het Klokgebouw linksaf. U kunt hier uw auto parkeren.

Vanuit Tilburg – Neem bij Eindhoven de Randweg N2 – Daarna afslag Strijp – Bij de rotonde na het Evoluon 2 de afslag (=3/4 rond) nemen naar de Rondweg – Op de Rondweg na het Strijps bultje (viaduct) de eerste afslag Strijp nemen, bij binnenkomst op Strijp S rechtdoor rijden en dan na het Klokgebouw linksaf. U kunt hier uw auto parkeren.

Vanuit ‘s Hertogenbosch / Amsterdam – Neem bij Eindhoven de Randweg N2 – Daarna afslag Strijp – Bij de rotonde na het Evoluon 2e afslag (=3/4) rond) nemen naar de Rondweg – Op de Rondweg na het ‘Strijps bultje’ (viaduct) de eerste afslag Strijp nemen, bij binnenkomst op Strijp S rechtdoor rijden en dan na het Klokgebouw linksaf. U kunt hier uw auto parkeren.

Vanuit het centrum Eindhoven / PSV stadion aan de Mathildelaan – Bij het PSV stadion aan de Mathildelaan rechtdoor richting kruising Glaslaan. – Via de Philitelaan (met links de portiersloge) het terrein Strijp S oprijden. – U kunt uw auto parkeren in de parkeergarage aan de rechterkant

PARKEREN

Rondom de Apparatenfabriek zijn betaalde parkeerplekken aanwezig. Ons kantoor zit op de tweede verdieping van het gebouw De Apparatenfabriek. De ingang is te vinden onder de rode loopbrug.

CONTACT


STICHTING THE NATURAL STEP NEDERLAND 

Torenallee 26-16

NL- 5617 BD

EINDHOVEN

The Netherlands

Telefoon: +31 (0)40 879 6136

E-mail: hello[at]thenaturalstep.nl

Triodos Bank: NL51 TRIO 0198385072

Kamer van Koophandel: 51162946

BTW nr.: NL823125683B01

 

 

ROUTE

Trein: Station Eindhoven STRIJP-S – StrijpS – Apparatenfabriek

Bus: Lijn 401 en 402 – Halte Ir. Kalffstraat – Apparatenfabriek

Auto: N2 – Afslag Strijp – StrijpS – Apparatenfabriek

 

Share This