The Natural Step Academy Online

Van werken in je eigen tempo tot gelijktijdig samenwerken aan krachtige inhoud. Het kan ook online met onze E-learning modules en E-training.

 

Onze E-learning modules

Wat is duurzaamheid? Hoe plan ik voor duurzaamheid? Hoe geef ik uitvoering aan duurzame ontwikkeling in mijn organisatie? Je leert het allemaal met The Natural Step E-learning modules.

E-learning Plannen voor Duurzaamheid The Natural Step Raamwerk
THE NATURAL STEP E-LEARNING

The Natural Step in vogelvlucht

Leer in twee uur zelfstudie de oorzaak van onduurzaamheid kennen, leer de spelregels voor plannen en keuzes maken en begrijp hoe onze aarde werkt en waarom we moeten veranderen.  Met actuele voorbeelden, eenvoudige taal en begrippen en handige links om snel stappen naar duurzaamheid te zetten.

€ 49,- (excl. 21% BTW)

E-learning Plannen voor Duurzaamheid The Natural Step Raamwerk
THE NATURAL STEP E-LEARNING

The Natural Step Framework Online

Leer in enkele uren zelfstudie alle kernconcepten kennen van The Natural Step Framework (ook als FSSD of RSDO). We nemen je mee in een stukje historie, de wetenschap achter de aanpak en een aantal eenvoudige tools om zelf te plannen voor duurzaamheid. Je leert de spelregels voor duurzaamheid, backcasten vanuit die spelregels en het 5-Level Framework voor plannen in complexe systemen. Je zult ontdekken dat deze E-learning nu actueler is dan ooit. Na het doorlopen van alle vragen ontvang je na afronding een deelcertificaat en korting op de ‘live’ Level 1 training: Plannen voor Duurzaamheid.

€ 129,- (excl. 21% BTW)

E-learning The Natural Step Raamwerk Kwaliteit van Leven
HE NATURAL STEP E-LEARNING

Kwaliteit van Leven (Basisbehoeften) – september 2020

Om succesvol te verduurzamen heb je iedereen nodig. 9 universele basisbehoeften bepalen voor een belangrijk deel ieders kwaliteit van leven. Juist de keuze voor de manier waarop we daar invulling aan geven bepaalt of het duurzaam is of juist niet. Hoe gebruik je een helder begrip van universele basisbehoeften om kwaliteit van leven in te vullen binnen de grenzen van de planeet? Daarnaast hebben we te maken met sociale systemen en de voorwaarden die duurzaam samenleven mogelijk maken.

€ 49,- (excl. 21% BTW)

Specifiek voor jouw uitdaging!

Hoe zou het zijn als je medewerkers, leveranciers of partners dezelfde taal spreken en kunnen helpen de duurzaamheidsambities van je organisatie te realiseren? We hebben inmiddels verschillende maatwerk E-learning modules ontwikkeld en getest. De reacties zijn lovend. 

TNS Online is, zo heb ik ervaren, meer dan alleen een internetverbinding. Het verdiept, verrijkt en verbindt.

Deelnemer E-learning

Woonpunt

Kan nu al zeggen dat het een mooie toegevoegde waarde is en een goede e-learning module. Ik heb deze als één van de eersten mogen doen en…. certificaat behaald!

Deelnemer E-learning

Thuisvester

Super E-learning, complimenten!
Mooie doorontwikkeling en actualiteit met Corona. Heb er zin in morgen.
Deelnemer E-learning

'Thuis