Duurzame strategie met
The Natural Step
E-strategie 

Hoe ziet een stappenplan om te versnellen naar duurzaamheid eruit? Met onze online instrumenten van The Natural Step helpen we jouw organisatie met bewustwording, het formuleren van je ambities en het vertalen daarvan naar een strategie voor duurzaamheid.
Online strategie en routekaart met E-strategie!

Duurzaamheid gaat over dezelfde taal spreken. Dit kunnen we op afstand leren. Vooruitgang gaat over strategie en een routekaart

 

E- strategie voor duurzaamheid met The Natural Step

We faciliteren twee (of zoveel als wenselijk) online bijeenkomsten met een dwarsdoorsnede van de organisatie. Tijdens deze workshops ontwikkelen we een lange termijnvisie voor duurzaamheid en bepalen we passende strategieën. We gebruiken onze interactieve online modules om vorm te geven aan deze fase.

We starten altijd met onze inspirerende e-learning modules op basis van The Natural Step Framework, zodat we ervan verzekerd zijn dat we tijdens de sessie waardevolle stappen samen kunnen zetten. We werken toe naar een steeds completer wordend dynamisch document.

Stap 1, voorbereiding & context-analyse via online interviews

In deze stap kijken we naar de randvoorwaarden voor een succesvolle aanpak en onderzoeken we waar we bestaande initiatieven kunnen integreren, wie welke belangen heeft, waar energie zit en waar uitdagingen voor je organisatie zitten. Het resultaat van deze stap is een duidelijk beeld van de context, van drijfveren van partners en collega’s en van de innovatiekansen.

Stap 2, Gedeelde taal met inspirerende e-learning modules

Deze nieuwe vorm leert in een hoog tempo iedereen de gedeelde taal voor duurzaamheid. Dankzij de complete E-learning – met veel actuele voorbeelden – starten we allemaal vanuit dezelfde basis. Zo wordt afstemmen tijdens onze strategiesessie veel gemakkelijker en neemt de kwaliteit van de opbrengst flink toe

Stap 3, E- strategie voor duurzaamheid naar succes

We faciliteren twee (of zoveel als wenselijk) online bijeenkomsten met een dwarsdoorsnede van de organisatie. Tijdens deze workshops ontwikkelen we een lange termijnvisie en strategie voor duurzaamheid en bepalen we passende stappen. We gebruiken onze interactieve online modules om vorm te geven aan deze fase..

Stap 4, Aan de slag in de praktijk en e-hulpmiddelen

We helpen met het vinden van indicatoren en reiken hulpmiddelen aan om invulling te geven aan onze acties. Dit ontwikkelen we samen met jullie en hiermee helpen we zowel je collega’s, je leveranciers en je klanten om kleine stappen op weg naar een duurzamere, bewustere toekomst te zetten.

Online strategie en routekaart; de tools

Voor iedere stap en op ieder schaalniveau hebben we online mogelijkheden ontwikkeld. Zo versnellen we de ontwikkeling naar een duurzame toekomst en versterken we de borging en koppeling met je eigen organisatie.

Qua vorm ontzettend leuk om zo te doen. Alles in 1 overzicht werkt buitengewoon praktisch. Leuker dan verwacht door het tempo en de energie.

Deelnemer E-strategie

Woonbron

Leuke sessie en heel profi met de tool die jullie hebben gebruikt. En knap om een lange sessie te organiseren en ons zo enthousiast mee te nemen in het verhaal. Bedankt!

Deelnemer E-strategie

'Thuis

Kan nu al zeggen dat het een mooie toegevoegde waarde is en een goede E-learning module. Ik heb deze als één van de eersten mogen doen en…. certificaat behaald!

Deelnemer E-strategie

Thuisvester