E-training, E-learning, workshops en webinars 

Actieplan duurzaamheid en Plannen voor duurzaamheid

Onze bekende Plannen voor Duurzaamheid (Level 1), Leiderschap in Duurzaamheid (Level 2) en ook onze incompany trainingen – Ambassadeur en Facilitator–  zijn nu ook online beschikbaar gemaakt. Samen met mede-cursisten een paar dagen aan de slag met onze E-learning modules, webinars en ons online workshop platform.

 

THE NATURAL STEP E-TRAINING

Open inschrijving

Schrijf je in voor een van onze inspirerende open E-training. Leer samen met gelijkgestemden de aanpak van The Natural Step. Onze trainers hebben een duurzaam hart en combineren ruime praktijkervaring met jarenlange ervaring in het ontwikkelen, toepassen en inzetten van de unieke The Natural Step Aanpak.

Plannen voor Duurzaamheid The Natural Step Raamwerk Actieplan Duurzaamheid
THE NATURAL STEP E-TRAINING

Plannen voor Duurzaamheid

Een interactieve training waarbij je ter voorbereiding de E-learning module – Plannen voor Duurzaamheid – volgt. Met behulp van medecursisten en de begeleiders van The Natural Step oefen je met de gestructureerde aanpak om een actieplan te maken en maak je kennis met passende instrumenten om je organisatie naar duurzaamheid te brengen. Je ontvangt een compleet certificaat na deelname en hebt toegang tot ‘leiderschap in duurzaamheid’

€ 950,- (excl. BTW)      E-learning en opdrachten: ± 10 uur |  Webinars: 3 x 3 uur

 

Leiderschap in Duurzaamheid The Natural Step Raamwerk E-training
THE NATURAL STEP E-TRAINING

Leiderschap in Duurzaamheid

Om succesvol te verduurzamen heb je iedereen nodig. Wat is er nodig om je collega’s, je partners of je inwoners te betrekken en liefst zelfs enthousiast te maken voor duurzaamheid? Samen onderzoeken we hoe aandacht voor fundamentele basisbehoeften hierbij kan helpen en hoe we onze invloed en aanwezige kwaliteiten kunnen inzetten om onze sociale en ecologische ambities waar maken.

€ 1.650,- (excl. BTW)      E-learning en opdrachten: ± 20 uur |  Webinars: 4 x 3 uur

 

THE NATURAL STEP E-TRAINING

Incompany

Wil je graag met je collega’s je organisatie in beweging brengen en onderdeel uitmaken van ons landelijke netwerk, dan ontwikkelen we samen met jou een krachtig maatwerktraject waarbij we een team van ambassadeurs of als dit beter bij je organisatieomvang past, duurzaamheid facilitators opleiden. Zo brengen we je organisatie in beweging

The Natural Step Duurzaamheid Opleidingen

E-training Ambassadeur

De ambassadeur voelt zichzelf verbonden met de duurzame doelstellingen van de organisatie en zet zich in om projecten en diensten te verduurzamen met de aanpak van ‘The Natural Step’.  Het team bestaat uit maximaal 14 collega’s die elkaar ondersteunen, inspireren en uitdagen.  Samen brengen zij de organisatie in beweging brengen vanuit verschillende voorbeeld rollen.

E-training Facilitator

De facilitator leert iedereen de gedeelde taal voor duurzaamheid, ondersteunt collega’s en anderen bij het opzetten van experimenten en pilotprogramma’s en verzorgt inspirerende workshops voor collega’s, leveranciers, partners en klanten om zo de verander-energie hoog te houden in de organisatie.  Het team bestaat uit maximaal 14 collega’s die elkaar ondersteunen, inspireren en uitdagen.