SUSTAINONLINE

WAT IS HET?

SustainOnline is het nieuwe digitale platform van het netwerk van TNS-organisaties. Het is bedoeld om leren voor duurzaamheid eenvoudiger te maken door aan de hand van modules en projecten verschillende mensen in je organisatie te helpen duurzaamheid in hun dagelijkse praktijk toe te passen. Online cursussen, instrumenten en kennis zijn voor iedereen makkelijk online te volgen en gebruiken.

 

HOE WERKT HET?

Als organisatie neem je deel aan SustainOnline. Een vast bedrag per maand per medewerker zorgt ervoor dat iedereen eenvoudig kan aanhaken. Van mensen in de productie of op de werkvloer tot management team en RVC. Iedereen kan – en moet – meedoen om de organisatie met kleine stappen het grote verschil te maken. Hieronder lees je over de opbouw van SustainOnline.

 

50+ Cursussen

Naast algemene kennis en vaardigheden op het gebied van duurzaamheid is er ook veel aandacht voor circulaire economie, footprinting en de Sustainable Development Goals (SDG’s) van de VN. Er is daarnaast aandacht voor organisatie- en cultuurverandering en de rol van het management.

 

6 tools

Deze tools helpen om duurzaamheid in je organisatie te monitoren. Ze helpen om de business case te maken, ROI te bereken en duurzaamheid in Sales en propositie zichtbaar te maken. Hiermee ontstaat een gedegen borging voor toekomstig succes.

 

OVERZICHT

Op de handige overzichtspagina kun je snel terugvinden wie met welk project bezig is, hoe duurzaamheid is verankerd en bijvoorbeeld ook welke medewerkers actief bezig zijn om hun kennis en kunde op te vijzelen.

 

VIDEO

SUSTAINONLINE IN BEELD

EEN BEWEGING NAAR DUURZAAMHEID

EENVOUD IN COMPLEXITEIT

Er zijn geen grenzen aan wat we samen kunnen bereiken

Ons platform helpt bij het bouwen van duurzame bedrijfsvoering in je hele organisatie. Het heeft alles wat je nodig hebt om medewerkers te betrekken bij duurzaamheid.

  • 1 Euro per medewerker per maand
  • Online opslag
  • Mogelijkheden voor integratie op eigen servers

 

NEEM CONTACT OP

Wil Jemen je organisatie gebruik maken van SustainOnline, heb je vragen over de werking of wil je gewoon eens verkennen wat we voor je kunnen betekenen? Laat het ons weten en we nemen snel contact met je op. 

3 + 5 =