Over TNS

Kort voorstellen…

The Natural Step is een internationale non-profit organisatie met meer dan 25 jaar ervaring in het helpen van organisaties en individuen. We helpen voornamelijk bij het ontwikkelen van een gedeeld begrip over wat duurzaamheid is en hoe dat op een gestructureerde bereikt kan worden.  

Onze visie … een duurzame wereld waarin mensen, de samenleving als geheel en het bedrijfsleven floreren binnen de grenzen van onze planeet.

Onze missie…het versnellen van de transitie naar een duurzame samenleving.

Hoe zijn we georganiseerd?

Stichting The Natural Step Nederland maakt onderdeel uit van een wereldwijd netwerk van non-profit organisaties die dezelfde merknaam, identiteit dragen en dezelfde doelen willen realiseren. Wereldwijd is The Natural Step al al meer dan 25 jaar te vinden in de voorhoede van internationaal onderzoek, verandering en dialoog over duurzame ontwikkeling. 

Het op wetenschap gebaseerde raamwerk van The Natural Step (ook Framework for Strategic Sustainable Development – FSSD genoemd) wordt succesvol toegepast in vele duizenden vooruitstrevende organisaties wereldwijd en staat aan de basis van diverse instrumenten en werkwijzen die nu breed worden toegepast op de reis naar duurzaamheid.

Maak kennis met ons team

Al onze collega's hebben een rijke ervaring bij woningcorporaties, overheid, bedrijfsleven en onderwijs.

Paul van Enckevort

Paul van Enckevort

Senior Associate

Suzanne Wacanno

Suzanne Wacanno

Senior Associate

Berend Aanraad

Berend Aanraad

Executive Director

Marlou Boerbooms

Marlou Boerbooms

Senior Associate

Jetske Thielen

Jetske Thielen

Senior Associate

Marjon Olijve

Marjon Olijve

Senior Associate

Tom Thomaes

Tom Thomaes

Junior Associate

Miriam van der Linden

Miriam van der Linden

Office Manager

Suus Clement

Suus Clement

Controller

Even pronken…

The Natural Step heeft in de loop der jaren verschillende prestigieuze prijzen gewonnen voor haar werk waaronder Mikhail Gorbachev’s Green Cross Millennium Award en The Blue Planet Award (gezien als de “Nobel Prijs voor het Milieu”) en werd The Natural Step’s eLearning course onderscheiden met de “Brandon Hall Silver Medal for Excellence in Learning” .

The Natural Step’s oprichter, Prof. Dr. Karl-Henrik Robèrt, is onderscheiden met diverse internationale erkenningen inclusief de eerste “Laureate Medal for Social Responsibility” door het Global Centre for Leadership and Business Ethics en vervolgens benoemd als “Ashoka Fellow and Globalizer”. Karl-Henrik (of Kalle zoals wij hem noemen) is nog steeds verbonden aan The Natural Step als ere-voorzitter en wetenschappelijk directeur.

 

The Natural Step in andere landen

 

Verspreid over de wereld hebben we 10 regio-kantoren die alleen een werkgebied bedienen. Wil je contact met een andere vestiging, klik dan hieronder voor een overzicht.