Opleiden

Wil jij ook met onze aanpak aan de slag?

Sta jij voor de uitdagende opgave om duurzaamheid verder te brengen in je organisatie? Zoek je naar een aanpak die werkt? Wil je leren hoe je iedereen enthousiast maakt voor jullie duurzame ambities?  Neem deel aan onze trainingen en leer de taal voor duurzaamheid, 4 heldere spelregels en onze beproefde aanpak die je helpt om
duurzaamheid in je organisatie, wijk of gemeente te bereiken. We ontwikkelen maatwerk trainingen voor onze partners
en verzorgen enkele keren per jaar trainingen waaraan iedereen kan deelnemen. 

Ontwikkelen in duurzaamheid?

Een aantal keer per jaar bieden we onze unieke internationale level 1 en level 2 training aan. Iedereen kan dan deelnemen. Je leert The Natural Step aanpak kennen en toepassen in jouw context aan de hand van veel oefeningen en praktijkvoorbeelden.

Laat je inspireren door onze level 1 en level 2 training

Level 1: Plannen voor duurzaamheid

Level 2: Leiderschap in duurzaamheid

Samen versnellen naar duurzaamheid

Onze kracht zit in onze ontwikkelgerichte aanpak. Wij dragen zo snel mogelijk onze kennis en capaciteit over aan de organisatie zelf. Hiervoor bieden we 3 trajecten aan, die volledig afgestemd zijn op de grootte en behoefte van de organisatie zelf.

Begin je de reis met veranderaars, ambassadeurs of facilitators. Met welke type versneller je ook wil starten, het doel is altijd om iedereen mee op reis te nemen en duurzaamheid te verankeren in het DNA, in het hart en het hoofd van iedereen. 

Drie typen versnellers die de energie er in brengen

 

De veranderaar
Echte verandering komt van binnen uit. Begin bij jezelf. Bij waar jij invloed hebt. Met onze verander-sessies nemen we alle collega’s, leveranciers of partners mee op reis. We verleiden hen een voor een. We leren iedereen natuurlijk de taal voor duurzaamheid en we zorgen ervoor dat er genoeg tijd en ruimte is om duurzaamheid zelf betekenis te geven. Na afloop heeft de veranderaar onderzocht waar zijn invloed zit. En waar hij energie van krijgt. Na deze sessies gaat de veranderaar aan de slag. Gewoon in zijn eigen werk, stap voor stap. Alleen ziet hij de wereld voortaan door een groene bril.  


De ambassadeur
De ambassadeur voelt zichzelf verbonden met de duurzame doelstellingen van de organisatie en zet zich in om de organisatie of afdeling verder te brengen. Het team van 16 ambassadeurs ondersteunt elkaar, inspireert en stimuleert elkaar en zal vanuit een voorbeeldrol de organisatie in beweging brengen. 

  • Beweging en energie in de organisatie.
  • Samen aan de slag om duurzaamheidsuitdagingen oplossen.
  • Inspireren van collega’s vanuit voorbeeldrol.
  • Kansen voor duurzaamheid in het eigen werk grijpen

 


De Facilitator
Samen met 15 andere collega’s vormt de facilitator een krachtig opleidings- en veranderteam. De facilitator leert iedereen de gedeelde taal voor duurzaamheid, geeft presentaties over de duurzame koers van de organisatie, ondersteunt collega’s en anderen bij het opzetten van experimenten en pilotprogramma’s en verzorgt inspirerende workshops voor collega’s, leveranciers, partners en klanten om zo de verander-energie hoog te houden in de organisatie.

 

Open inschrijving

Wil je deelnemen aan onze Level 1 of Level 2 training. Hieronder staan de data voor de eerst volgende trainingen.

5 & 6 februari 2018 Level 1 Eindhoven

 

 

18 & 19 sept. 2018 Level 1 Eindhoven

 

 

15 & 16 mei 2018 Level 1 Eindhoven

 

 

12 & 13 dec. 2018 Level 1 Eindhoven

 

 

12 & 13 maart 2018 Level 2 Eindhoven

Deelname  na doorlopen van Level 1

Onze locatie

Wij verzorgen onze trainingen op het zeer inspirerende Strijp-S terrein in eindoven. Een plek die model staat voor hergebruik en jezelf opnieuw uitvinden. Een bruisende omgeving waar vernieuwers, creatieven, techneuten en wie maar wil samen komen om te innoveren en leren. Een heerlijke plek om er even tussenuit te zijn. Verder hebben wij een royale en bijzondere workshop ruimte waar jij mag doen alsof je thuis bent. 

De investering

Al onze tarieven zijn inclusief materiaal, biologische lunch, kofie/thee, duurzame snacks en fruit.

Level 1

€ 975

Excl. BTW

Level 2

€ 1.675

Excl. BTW