OPLEIDINGEN

Door het gebruik van deze gedeelde taal begrijpen we elkaar beter en werken we effectiever samen. Zo bereiken we samen sneller echte duurzaamheid: binnen de grenzen van de aarde, recht doend aan menselijke basisbehoeften én met een goede return on investment.

DOE MEE MET ONZE VOLGENDE TRAINING!

6 & 7 december in Eindhoven op het inspirerende Strijp-S; het creatieve hart van Eindhoven en broedplaats voor verandering.

Lees meer en meld je aan!

OPEN TRAININGEN

Om deze gedeelde taal ook in jouw organisatie te kunnen introduceren en implementeren, hebben wij een aantal (online) opleidingen ontwikkeld. Van eLearning voor de eerste kennismaking met The Natural Step tot verschillende open trainingen voor de personen die verantwoordelijk zijn voor de volledige uitrol van duurzaamheid binnen een organisatie. Naast ons vaste programma ontwikkelen we ook organisatie specifieke opleidingen.

E-LEARNING

Snel het kennisniveau van een groep medewerkers naar een hoger plan tillen. Dan is onze eLearning een goede eerste stap.

LEVEL 1; STRATEGISCHE PLANNING

Deze tweedaagse training is bij uitstek geschikt voor mensen die een coördinerende of begeleidende rol spelen in veranderprocessen naar duurzaamheid.

LEVEL 2; DUURZAME VERANDERING VORMGEVEN

Ben je verantwoordelijk voor de volledige uitrol van duurzaamheid binnen je organisatie. Leer tijdens de tweedaagse training hoe je handen en voeten geeft aan blijvende verandering.

E-LEARNING

Wil jij meer weten over de ‘spelregels’ voor volledige duurzaamheid? Maak dan nu kennis met onze nieuwe eLearning-aanpak.
Deze helpt je met het ontwikkelen van een gemeenschappelijke taal en een gedeeld begrip van duurzaamheid in organisatie en samenleving.
Volg hem als geïnteresseerde of laat hem aanpassen aan de stijl van je organisatie en neem al je collega’s mee op sleeptouw.

Meer informatie over e-Learning
Share This