OPLEIDINGEN

Door het gebruik van deze gedeelde taal begrijpen we elkaar beter en werken we effectiever samen. Zo bereiken we samen sneller echte duurzaamheid: binnen de grenzen van de aarde, recht doend aan menselijke basisbehoeften én met een goede return on investment.

OPEN TRAININGEN

Om deze gedeelde taal ook in jouw organisatie te kunnen introduceren en implementeren, hebben wij een aantal (online) opleidingen ontwikkeld. Van eLearning voor de eerste kennismaking met The Natural Step tot verschillende open trainingen voor de personen die verantwoordelijk zijn voor de volledige uitrol van duurzaamheid binnen een organisatie. Naast ons vaste programma ontwikkelen we ook organisatie specifieke opleidingen.

E-LEARNING; DE BASIS ONLINE

Snel het kennisniveau van een groep medewerkers naar een hoger plan tillen. Dan is onze eLearning een goede eerste stap.

LEVEL 1; STRATEGISCHE PLANNING

Deze tweedaagse training is bij uitstek geschikt voor mensen die een coördinerende of begeleidende rol spelen in veranderprocessen naar duurzaamheid.

LEVEL 2; VERANDERING VORMGEVEN

Ben je verantwoordelijk voor de volledige uitrol van duurzaamheid binnen je organisatie. Leer tijdens de tweedaagse training hoe je handen en voeten geeft aan blijvende verandering.

Share This