INSPIRATIE

Duik eens in één van onze case studies, bekijk video’s of verdiep je in de wetenschap achter onze aanpak.

CASE STUDIES

Sinds 1989 werkten we met duizenden bedrijven, gemeenten, academische instellingen en non-profit organisaties die hebben laten zien dat een strategische aanpak van duurzaamheid leidt tot nieuwe mogelijkheden, kostenbesparing en een sterk afgenomen sociale- en ecologische impact.

Case studie archief »

WETENSCHAP

Het TNS-Raamwerk (FSSD) kent een sterke wetenschappelijke fundering. Om deze basis solide te houden en door te ontwikkelen werken we samen met verschillende wetenschappelijke instellingen en universiteiten op het gebied van bijvoorbeeld circulaire economie, duurzaam inkopen, energie, groene chemie en watermanagement. Al deze wetenschap komt samen in het internationale ‘Alliance for Strategic Sustainable Development’-netwerk. Sinds 1989 zijn er honderden onderzoeken uitgevoerd waarbij academici en studenten samenwerken aan oplossingen voor de toekomst. Lees meer.

MASTERS

Er zijn al veel opleidingen op MBO-, HBO- en WO-niveau die (delen van) het Natural Step Raamwerk hebben opgenomen in hun curricula. Tien jaar geleden ontwikkelden we in Zweden twee internationale masters-opleidingen die zich volledig richten op het management van duurzaamheid en duurzame productontwikkeling. Inmiddels hebben al een tiental studenten uit Nederland deze opleidingen gevolgd. Wil je meer weten?

Master’s in Strategic Leadership towards Sustainability (MSLS)
Master’s in Sustainable Product-Service System Innovation (MSPI) 

Share This